Igazi next-gen a Witcher 3 - GTV NEWS 4. hét - 2. rész

Mike • 2014-02-24 08:50:22 • Rovat: Hírek


A 4. hét második hírműsorában sem kell panaszkodnunk, hiszen megannyi érdekes infó csurgott be a virtuális világból. Ránézünk a készülő Middle-Earth: Shadow of Mordor-ra, nem maradunk The Witcher 3: Wild Hunt nélkül sem, sőt a végén még belehallgatunk a The Elder Srcolls Online-ba is.



The Witcher 3: Wild Hunt / The Elder Scrolls Online



A Middle-earth: Shadow of Mordor le sem tagadhatná, hogy mennyire megegyezik az Assassin's Creed sorozattal, ami egy korábbi AC fejlesztő szerint nem véletlen. Elmondása alapján egyes animációk és kódok szinte teljesen ugyanazok, ami nem feltétlen baj, inkább csak megjegyezte.





A CD Project RED bejelentette, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt nem fog elkészülni PS3-ra és Xbox 360-ra, mivel akkor olyan kompromisszumokat kellene vállalniuk, amiktől már nem lenne ugyanolyan az élmény. Gyengébb látvány, több töltési idő és bizonytalan alap, ezért inkább kihagyják a problémákkal kikövezett portolást és gőzerővel ráfeszülnek a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.






Címkék:  Middle-Earth: Shadow of Mordor, Chaos Reborn, The Witcher 3: Wild Hunt, The Amazing Spider-Man 2, The Golf Club, The Elder Scrolls Online, The Dead Rising Collection, The Last of Us, The Forest, The Incredible Adventures of Van Helsing 2, Styx: Master of Shadow, World of Warcraft, Watch Dogs, Hearts of Iron IV, Runemaster


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>