Dübörög a PlayStation 4 - GTV NEWS 7. hét - 1. rész

Mike • 2014-03-16 20:24:47 • Rovat: Hírek


Újabb hétnek nézünk elébe és bizony érdekességekből, valamint furcsaságokból ezúttal sincs hiány. Rögtön beleborzongunk az új Dungeon Keeper-be, versenyzünk kicsit a World of Speed-ben, ránézünk a készülő Call of Duty-ra és együtt örülünk a Sony-val, mert bizony még a csapból is PlayStation 4 folyik.



Dungeon Keeper / World of Speed / PlayStation 4 / Call of Duty



Még maga Peter Molyneux is borzasztónak nevezte az Electronic Arts által újra feltámasztott Dungeon Keeper-t, ami már a pofátlanság kategóriájába sorolandó. Unfair játékmenet, szinte kötelező fizetés és kevés tartalom, úgyhogy nem csoda, hogy kiborult a bili.





A Sony büszkén mosolyoghat, mert a PlayStation 4 robog, ráadásul a PSN és a PS Plus sem panaszkodhat. Számos boltban minősül hiánycikknek a konzol, de az ígéretek szerint igyekeznek megoldani a pótlást, tehát senki se futamodjon meg, ha épp üres polcok panganak a szemei előtt, mert pár pislogás és már indulhat is a buli.






Címkék:  Dungeon Keeper, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Activision-Blizzard, Flappy Birds, Kholat, Batman: Arkham Origins, Dead Rising 3, World of Speed, Sly Trilogy, God of War Collection, Heavenly Sword, PlayStation 4, Call of Duty, Rust, Roundabout


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>