Szétesik az Irrational Games - GTV NEWS 8. hét - 1. rész

Mike • 2014-03-26 19:21:23 • Rovat: Hírek


Szerencsére a 8. hétre is bőven jutott érdekesség, így hát ezúttal is két műsorban számolunk be nektek róluk. Az első felhozatalban szót ejtünk a frissiben bejelentett Transformers: Rise of the Dark Spark-ról, a széteső Irrational Games-ről, valamint a Grand Theft Auto sorozatról is.



Transformers: Rise of the Dark Spark / Irrational Games / Sacred 3



Az Activision nem hallgatta tovább a pletykákat és inkább hivatalosan is bejelentette a Transformers: Rise of the Dark Spark-ot, amiben nemcsak single kalandozhatunk majd kedvenceinkkel, hanem bizony multiban is. Megannyi Álca és Autobot várja majd a rajongókat a kooperatív és kompetitív játékmódokkal is megtámogatott akcióban.





A BioShock Infininte: Burial at Sea - Episode 2 megjelenését követően összezsugorodik az Irrational Games és Ken Levine vezetésével egy merőben más projektre koncentrálnak. Az új jövevényről még nem sokat tudni, de azt ígérik, hogy sztori alapú lesz és szinte végtelenszer újrajátszhatjuk majd.






Címkék:  Transformers: Rise of the Dark Spark, 300: Rise of an Empire - Seize your Glory, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Rise: Son of Rome, Irrational Games, Killer is Dead, Grand Theft Auto, Chroma, Need for Speed: Rivals, PlayStation 4, Wolfenstein: The New Order, Sacred 3, Batman: Arkham Origins Blackgate HD


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>