A Daylight nem viccel - GTV NEWS 8. hét - 2. rész

Mike • 2014-03-30 19:12:53 • Rovat: Hírek


A 8. hét második hírösszefoglalójában olyan címek kerülnek terítékre, mint a borzasztóan parásnak ígérkező Daylight, a frissiben bejelentett Risen 3: Titan Lords, a pletykált Far Cry 4, valamint a hatalmas Kickstarter-es sikert magának tudó Kingdom Come: Deliverance. Csapjunk is a lovak közé!



Daylight / Far Cry 4 / Risen 3: Titan Lords



Random helyszínek, sötét sarkok, folyamatosan leselkedő veszély és Oculus Rift támogatás. Ez kérem a Daylight, ami azért is különleges, mivel egy esetleges stream-elt kaland alatt az éppen minket néző emberek is beleszólhatnak a dolgok alakulásába, csakhogy érezzük a törődést.





Hatalmas Kickstarter-es sikert ért el a Kingdom Come: Deliverance, aminek hála nemcsak az RPG játék fog elkészülni, de számos extrát is köszönthetünk majd a felhozatalban. Egyedül csak a jobb szinkronok maradnak ki a buliból, de talán tudunk majd nélkülük élni egy szebb, nagyobb és boldogabb virtuális világban.






Címkék:  Daylight, Final Fantasy, Far Cry 4, Monstrum, Xbox One, Middle-Earth: Shadow of Mordor, Tony Hawk, Kingdom Come: Deliverance, Risen 3: Titan Lords, Mortal Kombat


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>