The Forest infók - GTV NEWS 9. hét - 1. rész

Mike • 2014-04-03 14:57:21 • Rovat: Hírek


A 9. hét is bőven tartogat érdekességeket a virtuális világból, hiszen szó lesz többek között az előzményeket taglaló Outlast: Whistleblower DLC-ről, a félelmetesnek ígérkező The Forest-ről, vagy épp az Xbox One-ról, amit árcsökkentéssel és bundle csomagokkal támogat a Microsoft.



Outlast: Whistleblower DLC / The Forest / Xbox One



Így van, a Microsoft igyekszik a Sony után és kicsit lejjebb faragta az Xbox One árát, egyelőre azonban csak a briteknél. Szintén csak a szigetországban érhető el a Titanfall Xbox One bundle, ami nemcsak, hogy jól néz ki, de még meg is éri.





A The Forest nem meglepő módon egy erődben játszódik, ami azonban nem lakatlan, sőt kifejezetten veszélyes szomszédokkal nézhetünk szembe, ha őrült módjára cselekszünk. Szerencsére ha megbújunk, csendben éldegélünk és még a legyeket sem bántjuk, akkor békésebb életre számíthatunk, legalábbis egy darabig biztosan.






Címkék:  Outlast: Whistleblower DLC, Deus Ex: The Fall, The Forest, Duke Nukem: Mass Distruction, Xbox One, Assassin's Creed, Divinity: Original Sin, Warhammer 40.000: Storm of Vengeance, Thief, South Park: The Stick of Truth, Batman: Arkham Origins - Cold, Cold Heart DLC


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>