Hivatalos az Arkham Knight - GTV NEWS 10. hét - 1. rész

Mike • 2014-04-06 14:23:29 • Rovat: Hírek


A 10. hét első hírműsora kifejezetten erősre sikeredett, hiszen amellett, hogy rengeteg infót szállítunk benne a Battlefield 4: Naval Strike DLC-ről és a Sledgehammer-es Call of Duty-ról, bejelentették a Batman: Arkham Knight-ot, amit ismét a Rocksteady fejleszt és lezárja az Arkham sorozatot.



Battlefield 4: Naval Strike / Batman: Arkham Knight / Call of Duty



A PS4-re, Xbox One-ra és PC-re érkező Batman: Arkham Knight-ban hősünknek egy minden korábbinál veszélyesebb ellenfele akad, aki ellen még a bukás sem elképzelhetetlen. A srácok grandiózus sztorit, hatalmas várost és vezethető Batmobil-t ígérnek, ráadásul az ellenségek felhozatala is meglehetősen illusztrisra sikeredett.





Egy névtelen forrás szerint a Sledgehammer-es Call of Duty a Modern Warfare szériába kapcsolódna bele, méghozzá a közeljövőben. Állítólag szebb látványt kapnak a rajongók, kinézetre és hangulatra pedig kicsit a Titanfall-ra hajazna a játék. Bár ezek egyelőre pletykának minősülnek, azért jobb ha tudjuk, hogy annak idején ugyanez a forrás szállította azokat a Call of Duty: Ghosts-os infókat, amik később igaznak bizonyultak.






Címkék:  Battlefield 4: Naval Strike, Dark Souls II, Age of Mithology Extended Edition, 3D Realms, Uncharted Collection, The Chainsaw Incident, The Amazing Spider-Man 2, Batman: Arkham Knight, Sony, Fez, Call of Duty, Naughty Dog, Neverwinter: Curse of Icewind Dale, Goat Simulator, Abyss Odyssey


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>