Watch Dogs multi - GTV NEWS 10. hét - 2. rész

Mike • 2014-04-11 13:28:38 • Rovat: Hírek


A 10. hét hírműsoros folytatásában ismét elkaptunk pár érdekesebb infót: megnézzük, hogy miként is multizhatunk majd a Watch Dogs-ban, utánajárunk a Titanfall Season Pass-ének, sőt még a korábban halottnak hitt OnLive rendszerével is foglalkozunk, ami kissé átalakult és kibővült a szabadsága során.



Sniper Elite 3 / Titanfall / Watch Dogs / OnLive



A Watch Dogs-ban meglehetősen érdekes multiplayer kap helyet, amiben az a lényeg, hogy más játékosok világát törjük fel és szabotáljuk misszióit. Ez persze fordítva is igaz, azaz nem árt majd nyitott szemmel lobogtatni a bőrkabátunkat, mert bármikor beüthet a krakk.





A Respawn Entertainment bejelentette, hogy a Titanfall sem ússza meg Season Pass nélkül, amiben leginkább olyan DLC-k kapnak majd helyet, amik új fegyvereket és pályákat hoznak be a köztudatba. Jó tudni, hogy a játékmódok listája is bővülni fog, ráadásul ingyen.






Címkék:  Sniper Elite 3, Titanfall, Guacamelee: Super Turbo Championship Edition, Watch Dogs, Killzone: Shadow Fall: Insurgent Pack, OnLive, Dishonored 2, Dragon Age: Inquisition, Call of Duty: Ghosts: Devestation, Ouya, Shaq Fu: A Legend Reborn, Castlevania: Lords of Shadow 2 - Revelations, MotoGP 14


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>