Tales from the Borderlands - GTV NEWS 11. hét - 1. rész

Mike • 2014-04-15 20:33:08 • Rovat: Hírek


A 11. hét is rengeteg érdekességgel várja, hogy kivesézzük, úgyhogy vessük is bele magunkat az első kiadásba, amiben többek között szó lesz a Tales from the Borderlands-ről, a Call of Duty-ról, valamint a Wildstar-ról, aminek nem titkolt célja, hogy letaszítsa a WoW-ot és a GW2-őt az MMO-k trónjáról.



Tales from the Borderlands / Call of Duty / Wildstar



A Telltale Games bejelentette, hogy bár a Tales from the Borderlands marad a szokásos, kalandjátékos úton, azért lesz benne némi akció is. Hogy ezt pontosan hogyan képzelik a srácok, azt vaskos homály fedi, de bízunk bennük, elvégre is bármibe nyúlnak, arannyá változik.





A Naughty Dog csapata nem zárkózik el attól, hogy később egy folytatásban visszatérjenek a The Last of Us világához, de az sem elképzelhetetlen, hogy az eredetileg PS3-ra megjelent játékot átportolják PS4-re. A pletyka már megindult, sőt egyesek biztos bizonyítékok tudatában bólogatnak hevesen.






Címkék:  Tales from the Borderlands, Arma III, Call of Duty, Wildstar, Angry Birds Epic, Unreal Engine 4, This War of Mine, Total War: Rome 2 - Hannibal at the Gates, Family Guy: The Quest for Stuff, Viking Ghost, Crazy Taxi City Rush, The Last of Us


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>