Késik a Witcher 3 - GTV NEWS 11. hét - 2. rész

Mike • 2014-04-15 20:33:12 • Rovat: Hírek


A 11. hét második hírműsorában sajnos szomorú dolog is jutott, mivel a CD Project RED bejelentette, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt mégsem fog idén megjelenni. Az okok a minőségben keresendőek, de mivel lengyel barátaink mindig jófejek és kedvesek, ezért megbocsájtunk nekik. Most az egyszer biztosan.



Microsoft / Lollipop Chainsaw / The Witcher 3: Wild Hunt



Úgy fest, hogy hamarosan még több reklámmal találkozhatunk majd az Xbox-on, mivel a Microsoft megegyezett pár politikussal, akik nemcsak az Xbox Live-on helyezhetnek el hirdetéseket, hanem pár programban is, így még Skype közben sem hagynak majd békét.





Megjelent a meglehetősen érdekes színvilággal operáló Betrayer, ami egy sandbox túlélősdi, méghozzá a középkorban, démonokkal megtűzdelve. A fekete-fehér megjelenítés ötletes, de akit zavarna, az bármikor kikapcsolhatja a menüben.






Címkék:  Grey Goo, Jurrasic Park, Microsoft, Lollipop Chainsaw, Betrayer, Costume Quest 2, Hawken, Assassin's Creed 4: Black Flag Jackdaw Edition, FireFly Online, The Witcher 3: Wild Hunt, Bible Chronicles: The Call of Abraham, Drive Club, Activision-Blizzard, Bound by Flame


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>