Csúszik a Watch Dogs - GTV NEWS 12. hét - 1. rész

Mike • 2014-04-19 10:08:07 • Rovat: Hírek


A 12. héten sincs megállás, ezúttal is két hírműsorban gyűjtöttük össze az érdekességeket, melyek közül kiemelendő a Watch Dogs extra tartalommal enyhített csúszása, a Surgeon Simulator mobilos megjelenése, az Xbox One magyarországi megjelenése és a SimCity régóta várt foltjának érkezése.



Watch Dogs / Surgeon Simulator / Xbox One / SimCity



A Ubisoft nagyon sajnálja, hogy csúszni fog a Watch Dogs, cserébe viszont extra tartalmakat ígér nekünk, ami még azonban nem minden, ugyanis ha PS-re szerezzük be a játékot, akkor további pluszt kaphatunk a pénzünkért.





Végre megérkezett a SimCity régóta várt frissítése, amiben már akár offline módban is igazgathatjuk a városunkat. A rajongók már jó ideje kérték a dolgot, de a fejlesztők válasza az volt, hogy ezt nem lehetséges megoldani. Nos, úgy fest, mégis sikerült.






Címkék:  Watch Dogs, Hyper Light Drifter, Surgeon Simulator, Gauntlet, Ultra Steet Fighter IV, Asphalt 8: Airborne, 2014 FIFA World Cup Brazil, Xbox One, SimCity, Insane, Assassin's Creed: Unity, PS4, Titanfall, Castlevania: Lords of Shadow 2


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>