Hardverek, kütyük a nagyvilágból - 14. Heti hírösszefoglaló

Mike • 2014-04-30 10:50:28 • Rovat: Hírek


Újabb hardveres hírműsorral készültünk nektek, amiben ezúttal nem a VR fejesek kapták a főszerepet, hanem sokkal inkább a mobilok és a különféle tabletek, de bemutatunk egy összetörhetetlen Dell gépet is, sőt az Amazon Androiddal meghajtott Fire TV-je is kap egy kisebb blokkot.



Samsung Galaxy Tab / Amazon / Tesoro Tizona



A pletykák igaznak bizonyultak és az Amazon valóban piacra dob egy olyan set-top box-ot, amin akár Androidos játékok is futtathatok. Sajnos üröm az örömben, hogy az eszközhöz alapból nem jár kontroller, ezt később kell beszereznünk, feltéve, ha szeretnénk rajta játszani.





A Tesoro Tizona billentyűzet nem éppen egy szokványos darab, ráadásul nem is nevezhető "teljesnek", mivel a numerikus részt külön kell megvásárolnunk hozzá. Ennek hála az ára kissé borsos, de aki egy meglehetősen egyedi kinézettel rendelkező keyboard-ra vágyik, az nem járhat vele rosszul.






Címkék:  Sentry 2, Samsung Galaxy Tab, Amazon, Find 7a, Tesoro Tizona, Samsung, Dell Latitude Rugged Extreme, LG G2 Mini, Sony, VGA


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>