AC: Comet infók - GTV NEWS 13. hét - 2. rész

Mike • 2014-04-30 10:51:20 • Rovat: Hírek


A 13. heti hírműsor folytatásában megnézzük, hogy milyen világgal operál a Watch Dogs, utánajárunk az Assassin's Creed: Comet-nek, bemutatjuk a Batman: Arkham Knight valódi főgonoszát, de a Dragon Age: Inquisition-ről is bekúszott pár infó, amik alapján összesen 40 féle befejezéssel számolhatunk majd.



AC: Comet / Batman: Arkham Knight / Dragon Age: Inquisition



Vadiúj karakterrel operál a Batman: Arkham Knight, akit a Rocksteady a DC Comics-szal közösen dolgozott ki. Megjelenésében eléggé hajaz hőn szeretett denevérünkre, de nem érdemes közel menni hozzá, mivel ő leginkább a gonosz oldalt erősíti.





Az előző generációs konzolokra érkező Assassin's Creed: Comet-ben újra a hajózásé lesz a főszerep, azaz a Ubisoft leginkább a Black Flag folytatásának szánná a játékot. Pár régebbi arc is feltűnik majd a fedélzeten, így találkozhatunk Edward Kenway-jel, vagy épp Adéwalé-val.






Címkék:  Titanfall, Watch Dogs, Gears of War, Zombies Monsters Robots, Assassin's Creed: Comet, Batman: Arkham Knight, Naughty Dog, The Elder Scrolls Online, Dragon Age: Inquisition, Razer, Raven's Cry, Until Dawn


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>