Megszűnik a GameSpy - GTV NEWS 14. hét - 1. rész

Mike • 2014-05-04 20:02:07 • Rovat: Hírek


Legújabb hírműsorunkban beszámolunk a GameSpy megszűnéséről, rávetjük magunkat az Alien: Isolation megjelenési dátumára, megerősítjük a next-gen-re érkező Metro: Redux eljövetelét, de VR fejesekből és túlélős játékokból is kaphattok egy adagot, de csak akkor, ha velünk tartotok.



Alien: Isolation / Metro: Redux / GameSpy



Hatalmas érdeklődés övezi az Alien: Isolation-t, ami nem is csoda, lévén az előző alien-es játék csúfosan megbukott a rajongók és a kritikusok szemében egyaránt. Reméljük, hogy ezúttal máshogy alakul a történet és a bizakodásra okot adó előzetesek nemcsak kamu fogások.





A Deep Silver hivatalosan is bejelentette, hogy érkezőben van a Metro 2033 és a Metro: Last Light next-gen-es verziója. A Metro: Redux nemcsak a látványt csavarja feljebb, de pár extra tartalmat is találhatunk a dobozban, sőt a DLC-k sem hiányozhatnak a felhozatalból.






Címkék:  Totem, Alien: Isolation, Not a Hero, Stronghold: Crusader 2, Jet Car Stunst, Games with Gold, Metro: Redux, Draugen, Shelter 2, Call of Duty: Ghosts - Devastation DLC, GameSpy, PlayStation Vita Pets


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>