Hardverek, kütyük a nagyvilágból - 15. Heti hírösszefoglaló

Mike • 2014-05-06 17:30:53 • Rovat: Hírek


Már be is futott a hardveres hírösszefoglalónk következő része, amiben ismét megannyi érdekes kütyüt mutatunk be nektek. Lesznek frissítések is, hiszen az Nvidia Shield megkapta a maga kis Androidos foltját, de a Geforce Driver is újult, amit leginkább a játékosok tudnak majd kihasználni.



Nvidia Shield / Tag Heuer Merediist Infinite / Logitech



Új foltot kapott az Nvidia Shield, aminek egyik legfontosabb része, hogy most már akadálytalanul stream-elhetjük rá a PC-s játékaink képét. Ennek hála szinte már bárhol tolhatjuk kedvenceinket, egyedül csak az internetkapcsolat szabhat határt az örömeinknek.





Érkezett egy új Geforce Driver frissítés is, aminek hála alapos teljesítménynövekedést tapasztalhatunk pár játékban. A támogatott kártyák listája elég széles, ráadásul még XP-re is telepíthetjük, így mindenképp ajánlott rávetni pár pillantást.






Címkék:  Samsung Galaxy Ace Style, Samsung Note 4, SilverStone NJ 520, Nvidia Shield, Street Blaster, Tag Heuer Merediist Infinite, Noctua NH-D15, Logitech G502 Proteus Core, Logitech K830, Sony BDV-N7200W, Asus TF103, Kingston Hyper X Fury, KAIST, AMD Radeon R9 295X2, Nikon Coolpix S810C, Qualcomm Snapdraong 810, Geforce Driver


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>