Új Borderlands a láthatáron - GTV NEWS 15. hét - 1. rész

Mike • 2014-05-12 23:34:17 • Rovat: Hírek


A 15. hét első hírműsorában leginkább a Borderlands és a Watch Dogs játssza a főszerepet, hiszen előbbi kapcsán egy új részről és a PS Vitás port megjelenési dátumáról tudunk infókat közölni, míg utóbbi esetében a start lett biztos, illetve pár dolog kiderült a Season Pass-ról is.



Borderlands: Pre-sequel / Silence of the Sleep / Watch Dogs



A Borderlands: Pre-sequel a korábban megjelenést két epizód előtt fog játszódni és a Gearbox megannyi újítást ígér a rajongóknak. Először is több lesz a loot, bár ezt már nem tudjuk, hogy hova növelhetik, de szintén újdonság a nulla gravitációs helyszínek megjelenése, ahol a jetpack használata nemcsak ajánlott, de kötelező is.





A Watch Dogs megjelenése egyre csak közeledik, ennek hála pedig rengeteg új infó derül ki a Ubisoft zászlóshajójának szánt új ip-jéről. Bár a játék a Steam-en is megvásárolható lesz, mindenképp kötelező használnunk a Uplay rendszerét, amit mi is sajnálunk, de sajnos ez van.






Címkék:  Borderlands: Pre-sequel, Silence of the Sleep, Cult County, Pure Chess, Resistance Trilogy, Outcast Reborn HD, Google, UFC, Watch Dogs, Destiny, How to Train Your Dragon 2, Goat Simulator, Controller, Virtuix Omni, The Crew, Borderlands 2 PS Vita, Watch Dogs Season Pass


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>