Fortnite infók - GTV NEWS 15. hét - 2. rész

Mike • 2014-05-12 23:34:21 • Rovat: Hírek


A 15. hét második hírműsorában megnézzük, hogy miként is alakul az Epic Games fémjelezte Fortnite, rávetjük magunkat az előzményeket elmesélő Borderlands: The Pre-sequel-re, de még a Dragon Age Inquisition is terítékre kerül, ami a Kinect támogatást sem nélkülözi. Kell ez nekünk?



Fortnite / Borderlands: The Pre-sequel / Dragon Age: Inquisition



A BioWare bejelentette, hogy a Dragon Age: Inquisition támogatni fogja a Kinect-et, viszont jó tudni, hogy csak az eszköz hangfelismerését használják ki. Ennek hála hangvezérlés útján keresgélhetünk a menükben, ami a fejlesztők szerint jó móka, szerintünk viszont csak egy olyan plusz, amit szinte senki sem fog használni.





A Fortnite-ban démonok ellen küzdünk majd, de nem kell aggódni, nem leszünk fegyvertelenek, sőt egy komolyabb bázist is felhúzhatunk majd magunknak. Mivel a dögök leginkább csak éjjel aktívak, ezért nappal a gyűjtögetésé a főszerep, hogy aztán a lenyugvó nap fényében beépítsük a cuccokat az összetákolt sufninkba.






Címkék:  Fortinte, Borderlands: The Pre-sequel, LucasArts, The Last of Us Remastered, H1Z1, Dead Crusade, Dawngate, Hitman GO, Orcs Must Die Unchained, Magic 2015: Duels of the Planeswalkers, Dragon Age: Inquisition


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>