Hardverek, kütyük a nagyvilágból - 16. Heti hírösszefoglaló

Mike • 2014-05-12 23:34:25 • Rovat: Hírek


Legújabb hardveres összefoglalónkban megnézzük, hogy miben is mesterkedik a Google, rávetjük magunkat pár hordozható zenelejátszóra, beszámolunk mobilokról és videokártyákról, de még pár meghibásodás is van a tarsolyban, mármint nem nálunk, hanem sokkal inkább a gyártóknál.



Lenovo IdeaPad FLEX / iAudio G3 / Google



A Google új szabadalmat nyújtott be, ami a Google Glass-en alapul, csak épp nem szemüveg hanem egy kontaktlencse, ami a rosszul látó embereknek segíthetne. Az ötlet szép és nemes, de valószínűleg semmit sem fogunk látni belőle, mivel a kütyü egy kamera, ami különféle kémkedésekben segédkezhetne.





A Sony VAIO Fit 11A-t és a Nokia Lumia 2520-at is visszahívták, mivel mindkét eszköz hibásan került forgalomba. Reméljük, hogy senki sem sérült meg a használatuk közben és legközelebb jobban figyelnek majd ránk, felhasználókra.






Címkék:  Lenovo IdeaPad FLEX, iAudio G3, Google, Samsung Galaxy S4, Sony VAIO Fit 11A, Gigabyte Geforce GTX Titan, Windows Phone, Google Glass, WayteQ xTAB-7X, MT6595, Panasonic, Sanwa, HTC, Sony, Sprint WeGo, Nokia Lumia 2520


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>