Búcsúzik a Crysis multi - GTV NEWS 16. hét - 2. rész

Mike • 2014-05-15 21:08:27 • Rovat: Hírek


A 16. hét második hírműsora kicsit rövidebb a szokottnál, de cserébe ezúttal is érdekes infókkal tudunk szolgálni nektek. Lesz itt kérem ex-Crysis multi PC-n, ingyenes DLC a Plants vs. Zombies: Garden Warfare-hez, sőt még egy titokzatos 2D-s Prince of Persia is készülgethet a háttérben.



Crytek / Plants vs. Zombies: Garden Warfare / Prince of Persia



A GameSpy megszűnésével megannyi régebbi játék multija került veszélybe, a Crytek pedig nem fog agyalni, belenyugszanak, hogy PC-n búcsút inthetünk a Crysis multinak. A leállás az első két részt érinti, de a konzolosok tovább is faraghatják majd egymást.





Ingyenes DLC-t kapott a Plants vs. Zombies: Garden Warfare, amiben találhatunk pályát, játékmódot, új karaktereket, felszereléseket és még megnövelt szintlimitet is.






Címkék:  Minimum, Crytek, Soda Drinker Pro, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, Cult of the Wind, Last Life, inFamous: Second Son, The Last of Us, Risen 3: Titan Lords, Prince of Persia, The Flock


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>