Hardverek, kütyük a nagyvilágból - 17. Heti hírösszefoglaló

Mike • 2014-05-21 13:41:48 • Rovat: Hírek


A 17. hét hardveres hírösszefoglalónkban leginkább a mobilok és a gépházak kapják a főszerepet, hiszen utóbbiból 2, míg előbbiből 4 darab képviselteti magát a műsorban. Ezek mellett bemutatunk pár hangeszközt is, sőt a gamer fülesekért rajongó játékosoknak is kedvezünk egy új jövevénnyel.



Lamborghini / Panasonic / OnePlus One



A műsorban rögtön 4 mobilt is bemutatunk, méghozzá különféle árkategóriában, de mindenképp kiemelendő a OnePlus One modellje, ami nagyjából 80 ezer forint ellenében nyújt meglehetősen kellemes szolgáltatásokat, ráadásul a kivitelezése is minőségi.





Úgy fest, hogy a Lamborghini a fülesek terén is egyeduralkodóvá szeretne válni, ezért több modellt is bemutatott, amikkel igyekszik felkelteni az érdeklődést. Az igazából telefonokhoz szánt fülhallgatók ára széles skálán mozog, a legkisebb modell kicsit több mint 20 ezer forint, ellenben a csúcsmodell árcédulája már a 40-et is meghaladja.






Címkék:  Lamborghini, Panasonic, NZXT Phantom 240, Nokia, Microsoft, Cooler Master Srius C, OnePlus One, Denon Envaya, Oppo R1s, AMD Radeon R9 295X2 Sapphire, Samsung Galaxy Beam 2, Spire Archer 2, Motorola Moto E, Lian-Li PC-V2130


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>