25 éves a Game Boy - GTV NEWS 17. hét - 1. rész

Mike • 2014-05-21 13:41:52 • Rovat: Hírek


A 17. hét első hírműsora kissé rövidebb az átlagosnál, de cserébe egy raklapnyi bejelentéssel szolgálhatunk nektek: bemutatkozik a belsőnézettel is ellátott GRID Autosport, a csapdákkal operáló Skylanders: Trap Team, de a Game Boy-ról sem feledkezünk meg, aki most ünnepli 25. születésnapját.



Game Boy / GRID Autosport / Skylanders: Trap Team



A Codemasters bejelentette a GRID Autosport-ot, ami egyfajta bocsánatkérésnek ígérkezik azok számára, akik csalatkoztak az előző epizódban. Belsőnézet, rengeteg kocsi és pálya, valamint kicsit szimulátorosabb irányítás gondoskodik arról, hogy ezúttal senki de dőljön bele a váltójába.





Az Activision bejelentette a Skylanders sorozat legújabb epizódját, a Trap Team-et, amiben különféle csapdákkal kell ügyeskedni. Ennek hála egy teljesen új portált is kapunk majd, amin a karakterek mellett ezeknek a trükkös eszközöknek is lesz hely.






Címkék:  Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, Silent Hill, The Amazing Spider-Man 2, Game Boy, GRID Autosport, Skylanders: Trap Team, Beyond: Two Souls, League of Legends, Trials Frontier, Ace Combat: Infinity, Pac-Man and the Ghostly Adventures 2


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>