Bővül a TESO - GTV NEWS 17. hét - 2. rész

Mike • 2014-05-26 22:17:06 • Rovat: Hírek


A 17. hét második hírműsorában bemutatjuk, hogy mire is számíthatnak majd a PS Plus előfizetők, megnézzük, hogy mit is tud az állítólag kooperatív móddal felszerelt Assassin's Creed: Unity, de még a The Elder Scrolls Online-ra is rávetjük magunkat, ami bizony bővülni fog.



PS Plus / The Elder Scrolls Online / Assassin's Creed: Unity



A TESO fejlesztése nem állt meg a megjelenést követően és a megannyi bug, valamint hiba fixálása közben a fejlesztők már az új tartalmakon gondolkodnak. Raid-ek, új területek és tartalmasabb küldetések vannak a listán, úgyhogy epekedve várjuk a frissítéseket.





Egyes pletykák szerint a Ubisoft két Assassin's Creed: Unity bemutatóval is készül az E3-ra: az egyik az egyjátékos kampányt mutatná meg kicsit közelebbről, míg a másik a frissiben beépített kooperatív módot reklámozná.






Címkék:  Rise of Incarnates, PS Plus, Grave, XCOM: Enemy Unknown, The Elder Scrolls Online, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution, Kick-Ass 2, Sonic & All-Stars Racing Transformed, Assassin's Creed: Unity, Mad Max, Happy Wars, Divinity: Original Sin, The Last of Us


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>