DriveClub októberben - GTV NEWS 18. hét - 1. rész

Mike • 2014-05-29 22:59:11 • Rovat: Hírek


A 18. hét első hírműsorában megnézzük, hogy milyen faragásokra számíthatnak a DriveClub PS Plus-os játékosai, rávetjük magunkat a magyarok által készített S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha-ra, de még a Sony legújabb zombis túlélése, a H1Z1 is kap egy kisebb blokkot, ugyanis befutott belőle az első valódi látnivaló.



DriveClub / S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha / MLG / H1Z1



A PS Plus előfizetők a PS4 megjelenése óta várják a DriveClub-ot, ami októberben végre valóban meg is fog jelenni, igaz ők egy kicsivel kevesebbet kapnak majd, mint a valódi vásárlók. Ebben a változatban ugyanis 10 autó kap helyet, amiket 11 pályára vihetünk ki, ami nem sok, de legalább lesz.





Már jó ideje készül a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha, ami a korábbi sikerjáték egy meglehetősen átdolgozott változata lesz, új helyszínekkel, küldetésekkel és rengeteg extra tartalommal megspékelve. Ha szereted a nukleáris történeteket, akkor bizony irány a puszta!






Címkék:  Driveclub, USA, S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha, MLG, Atari, PlayStation 4, Watch Dogs, From Software, Mass Effect, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, Madden NFL 15, Injustice: Gods Among Us 2, Nuclear Division, Pixels, H1Z1, Lionsgate, Tony Hawk: Shred Session, Disney Infinity 2.0 Edition


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>