Hardverek, kütyük a nagyvilágból - 18. Heti hírösszefoglaló

Mike • 2014-05-29 22:59:15 • Rovat: Hírek


Újabb hét, újabb hardveres hírösszefoglaló és bár ezúttal egy kicsit rövidebb a műsor a megszokottnál, érdekességekből és menő kütyükből most sem lesz hiány. A szokásos mobilos és tabletes eszközök mellett pár hangokkal operáló cucc is felkerült a listánkra, de még az Nvidia sem akart kimaradni a buliból.



Oppo Joy / Dell / Nvidia / Blackphone



Az Nvidia remek akcióval szolgál abban az esetben, ha egy új videokártyát szeretnénk venni, ugyanis a vezető termékeikhez már nemcsak a Daylight-ot adják ingyen oda a vásárlóknak, hanem a Watch Dogs-ot is, igaz utóbbit csak limitált ideig.





A Blackphone elsőre egy teljesen átlagos mobilnak tűnhet, a specifikációi sem emelik ki igazán a tömegből, de valami olyat tud, amiről a többiek csak álmodoznak. Az eszközön egy olyan Adroid variáns robog, amit lehetetlen lehallgatni, vagy adathalász programokkal feltörni, úgyhogy akinek üldözési mániája van, az bátran megnyugodhat.






Címkék:  Sony DPJ DS1, Oppo Joy, Dell, NVIDIA, Blackphone, Green House, Donya DN-11246, Centr 360, Google Drive, Acer Iconia Tab B1-730, Samsung Level, Samsung Galaxy K Zoom


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>