Itt az új CoD - GTV NEWS 18. hét - 2. rész

Mike • 2014-05-29 22:59:19 • Rovat: Hírek


A 18. hét második hírműsorának kétségkívül egyik legnagyobb híre, hogy idő előtt kiszivárgott a Call of Duty: Advanced Warfare trailer-e és pár infója. Azért még lesz más is a tarsolyunkban: Mario Kart 8 megjelenés, Watch Dogs Season Pass, Hellraid csúszás, de még a Defiance is ingyenessé alakul.



Call of Duty: Advanced Warfare / Watch Dogs / Hellraid



A Sledgehammer által fejlesztett Call of Duty: Advanced Warfare a közeljövőben fog játszódni, egy olyan világban, ahol az amerikai katonák az emberiséget akarják megmenteni. Állítólag most már tényleg next-gen grafikában fogunk tobzódni, kutyatársról viszont egyelőre nincs szó.





Csúszik a Techland féle Hellraid, méghozzá azért, mert immáron Xbox One-ra, PS4-re és PC-re fejlesztik, azaz a korábban ígért Xbox 360-as és PS3-as változat törölve lett. A fejlesztők szerint ez volt a jó döntés, reméljük, hogy igazuk lesz.






Címkék:  Call of Duty: Advanced Warfare, Watch Dogs, Without Memory, Hellraid, Dawn of the Immortals, Ouya, Zenimax, Defiance, No One Lives Forever, Mass Effect 4, Project Beast, Project Legion, Left 4 Dead: Survivors, Mario Kart 8


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>