Fogy a DayZ - GTV NEWS 19. hét - 1. rész

Mike • 2014-06-03 20:50:05 • Rovat: Hírek


A 19. hét első hírműsora ismét egy kicsit rövidebb lett az átlagosnál, cserébe viszont rogyásig pakoltuk friss bejelentésekkel, dátumokkal és persze érdekességekkel. Természetesen már az idei E3 szelét is érezzük, de ne rohanjunk ennyire előre, lássuk, miből élünk ezúttal.



Call of Duty / DayZ / Destiny / Need for Speed



Megtudtuk, hogy idén kimarad a Need for Speed. Az indoklás szerint a Ghost Games extra időt kapott a fejlesztésre, ami egyébként már el is kezdődött, így leghamarabb csak 2015-ben ülhetünk ismét az árkád volánok mögé.





A DayZ még meg sem jelent, sőt eddig a különféle leárazások is elkerülték, mégis elfogyott belőle 2 millió darab. A sikert látva talán nem is meglepő, hogy mostanság boldog-boldogtalan zombis túlélős játékot fejleszt, amit mi már kicsit ununk, de ez van, ezt kell szeretni.






Címkék:  Transformers: Rise of the Dark Spark, Call of Duty, Star Wars Journeys, DayZ, Marvel Avengers, 20, 000 Leagues Above the Clouds, Destiny, Need for Speed, Electronic Arts, Anno: Build an Empire, Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, Nintendo, Loading Human, Risen 3: Titan Lords


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>