Hardverek, kütyük a nagyvilágból - 19. Heti hírösszefoglaló

Mike • 2014-06-08 18:33:03 • Rovat: Hírek


A 19. hét is bőven tartogatott érdekességeket hardver fronton, úgyhogy vessük is bele magunkat a sűrűjébe: lesz itt kérem mobiltelefon minden mennyiségben, örvendhetünk feltuningolt kártyáknak, de még a Tesco is kap egy külön szegmenst, akik ezúttal leginkább az okostelefonok terén villantanának.



Sapphire Vapor-X / Nascar 14 / Nvidia / AMD TressFX / Tesco



Az AMD nem pihen és folyamatosan frissíti a TressFX rendszerét, aminek hála most már nemcsak a haj válik elképesztően élethűvé, ráadásul az optimalizációra is ráfeküdtek, azaz mostantól nem kell egy atomerőmű a meghajtásához, elég lesz egy kisebb reaktor is.





A Tesco is beszállna az okostelefon bizniszbe és bár még sokat nem tudni a modellről, mindenképp érdekes lehet azok számára, akik kicsit olcsóbban szeretnének hozzájutni egy eszes készülékhez.






Címkék:  Sapphire Vapor-X, Nascar 14, NVIDIA, AMD TressFX, Huawei Ascend P7, AMD Radeon R9 270X, Sony Xperia ZL2, Cooler Master V1200 Platinum, Vodafone Smart IV Mini, ARM Cortex-A53/A57, Tesco, Google Maps, Samsung Galaxy


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>