Nyitott világú Halo? - GTV NEWS 19. hét - 2. rész

Mike • 2014-06-13 20:50:31 • Rovat: Hírek


A 19. hét második hírműsorában szót ejtünk majd a Halo 5 esetleges nyitott világú lehetőségeiről, megnézzük, hogy mivel is igyekszik rabul ejteni minket a Valiant Hearts: The Great War, végül pedig még a Sunset Overdrive is mozog egy kicsit. Elmebeteg akcióban lesz részünk, az egyszer tuti!



Valiant Hearts: The Great War / Halo 5 / Sunset Overdrive



Egyre többen pletykálják, hogy az ötödik Halo már nyitott világgal operálhat, ami nem is lenne furcsa, főleg ha a konkurensnek szánt Destiny szabadságát nézzük. Lehet, hogy a 343 Industries kicsit kölcsönvesz ezt-azt a Bungie-tól?





Alaposan megtuningolva tér vissza az NHL sorozat, de sajnos az újdonságok nagyobbik része csak és kizárólag PS4-en és Xbox One-on lesznek elérhetőek, így az előző generációs játékosoknak jóval rövidebb listával kell megelégedniük.






Címkék:  Sony, Dreadout, Valiant Hearts: The Great War, Halo 5, NHL 15, Amplitude HD, The Elder Scrolls Online, Unreal Tournament, Dying Light, Sunset Overdrive, Company of Heroes 2: The Wester Front Armies, KillingFloor 2, Soulcalibur: Unbreakable Soul, Never Alone, Plants vs. Zombies: Game of the Year, Project Morpheus, Record Run


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>