20 éves az NFS - GTV NEWS 20. hét - 1. rész

Mike • 2014-06-13 20:50:36 • Rovat: Hírek


A 20. hét első hírösszefoglalójában rögtön egy szülinapost köszönthetünk, hiszen most lett 20 éves a Need for Speed sorozat. A széria volt már fent és lent is, de az vitathatatlan, hogy elferdíthetetlen érdemei vannak az árkád autós műfaj terén. Boldog születésnapot Need for Speed!



Warside / Warhammer 40.000 Carnage / PlayStation Vita / EA / NFS



Az Electronic Arts bejelentette, hogy több régebbi címének is megszűnik a multija, ami a GameSpy kukázásának köszönhető. Bár igyekeznek megoldani a dolgokat, a kiadó szerint ajánlatos olyan programokat keresni, amikkel külön is csatlakozhatunk az online játékmódokhoz.





Kiszivárgott, hogy mivel is készül a Microsoft az idei E3-ra és meg kell hagyni, ha igazak az értesülések, akkor hosszú, érdekes és meglepetések nélküli sajtókonferenciához lehet majd szerencsénk.






Címkék:  Microsoft, Warside, Street Fighters: Assassin's Fist, Warhammer 40.000: Carnage, CastleStorm, MacGyver Deadly Descent, PlayStation Vita, Electronic Arts, Crossing the Line, Diablo 3: Ultimate Evil Edition, Half-Life 2, Portal, The Story About My Uncle, Need for Speed, 4A Games, Driveclub, The Elder Scrolls IV: Oblivion


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>