E3 2014 Hírösszefoglaló - 1. Rész

Mike • 2014-06-13 20:50:41 • Rovat: Hírek


Természetesen idén sem maradtunk E3 nélkül és bár a felhozatal nem sok meglepetést tartogatott, pár érdekesség így is befutott hozzánk. Sok látnivaló, rengeteg bejelentés, kevés TV és szinte végtelen mennyiségű hivatalos bejelentés, amik mind 2015-ben várhatóak. Örülünk?



E3 2014 Hírösszefoglaló - 1. Rész



Szinte senkit sem lepett meg, hogy a Microsoft bejelentette a Forza Horizon 2-t, ami Dél-Európában játszódik majd és már különféle időjárási effekteknek is örvendhetünk. Rengeteg kocsi, megannyi kisasszony, végeláthatatlan útszakaszok és persze pörgős zenék.





2015-ben jelenhet meg a Mortal Kombat X, ami ezúttal is brutális lesz, ráadásul már a környezetet is jobban kihasználhatjuk majd a harcok során. Új karaktereket is kapunk, de a közkedvelt X-Ray támadásokról sem kell lemondanunk.






Címkék:  Forza Horizon 2, Homefront: The Revolution, Mortal Kombat X, Yager Development, Falling Skies, Fable Anniversary, Batman: Arkham Knight, Hunt: Horrors of the Gilded Age, Sonic Boom, Media Molecule, The Walking Dead Pinball, Tetris Ultimate, Hitman Sniper, Square Enix - Dotnot Entertainment, Capcom, FIFA 15, Battlefield: Hardline, Monster Hunter 4 Ultimate, Guerilla Games, Final Fantasy, Kingdom Hearts


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>