Kinect mentes Xbox One - GTV NEWS 20. hét - 2. rész

Mike • 2014-06-13 20:50:46 • Rovat: Hírek


Természetesen a 20. hét második hírműsora is dugig van érdekességekkel, hiszen itt van nekünk a frissiben bejelentett Far Cry 4, a jogi problémák miatt átnevezett Bombshell, vagy épp a Kinect mentes Xbox One, ami úgy tűnik, valóban nem álom csupán. Akkor korábban miért mondták azt?



Xbox One / Take-Two / Bombshell / Far Cry 4



A Microsoft alaposan megváltoztatta a kezdeti Xbox One koncepciót, most pedig újra belenyúlt a gépbe, aminek hála már nem szükséges hozzá a Kinect, ráadásul így olcsóbban szerezhetjük be a masinát. A mozgásérzékelő mostantól kezdve külön is megvásárolhatóvá válik.





Bemutatkozott a Far Cry 4, ami a korábbi pletykáknak megfelelően a fagyos hegycsúcsok világába, Himalájába kalauzol el minket, ahol egy fiktív ország vezetését kell majd megdöntenünk. A főgonosz nem épp egy egyszerű fazon, kicsit talán őrült is, de mi így szeretjük.






Címkék:  Xbox One, Take-Two, Warhammer 40K: Chess - Regicide, Bombshell, DayZ, PlayStation Now, Far Cry 4, Tom Clancy's: The Division, Nintendo, Glorious Missile, Dragon Ball, Killzone: Shadow Fall - Intercept DLC, Halo


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>