E3 2014 Hírösszefoglaló - 2. Rész

Mike • 2014-06-17 23:58:48 • Rovat: Hírek


Befutott E3-as hírösszefoglalónk következő része és nem lassítunk, ezúttal is levadásztuk nektek a legkeményebb játékinfókat. Lesz itt kérem Batman: Arkham Knight, Assassin's Creed: Unity, Forza Horizon 2 és rengeteg Halo, sőt az ötötdik epizód bétája kapcsán is kiderült pár dolog.



E3 2014 Hírösszefoglaló - 2. Rész



Egyes pletykák szerint visszatérhet Joker a Batman: Arkham Knight-ba, bár hogy miként, arról nem szól a fáma. Valószínűleg majd Madárijesztő különféle rémálmaiban találkozhatunk vele, de persze ez még korántsem biztos.





Ahogy azt várni lehetett, a Microsoft bejelentette a Halo: The Master Chief Collection-t, amiben az eddigi számozott részek feltuningolt változatait találhatjuk meg, de ez még nem minden, hiszen a vásárlók bebocsájtást nyernek a Halo 5 bétatesztjébe is.






Címkék:  Batman: Arkham Knight, The Golf Club, Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, Rabbids Invasion: The Interactive TV Show, Titanfall 2, The Last Guardian, Assassin's Creed: Unity, Forza Horizon 2, Evolve, Dragon Age, Inquisition, The Witcher 3: Wild Hunt, Fable Legends, Halo: The Master Chief Collection, Rise of the Tomb Raider, Scalebound


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>