Nyáron jön a Metro Redux - GTV NEWS 21. hét - 1. rész

Mike • 2014-06-18 00:01:56 • Rovat: Hírek


A 21. hét első hírműsorában megnézzük, hogy mivel is készül nekünk a Metro Redux kiadás, rápillantunk a PC-n ingyen letölthető Ascend: Hand of Kul-ra, utánajárunk a Youtube-Twitch biznisznek, de még a Titanfall játékmódcsökkentése sem kerülheti el a figyelmünket. Jó szórakozást!



Metro Redux / Youtube / Twitch / World of Speed



Ha minden jól megy, akkor még a nyár folyamán megjelenhet a Metro Redux, amiben a korábbi két Metro játék feljavított változatai lapulnak. Jó tudni, hogy akár külön-külön is beszerezhetjük majd őket, de ebben az esetben kicsit többet kell értük fizetnünk.





A Project C.A.R.S.-on ügyködő Slightly Mad Studios nem aprózza el, hiszen az előbb említett játék mellett egy másikat is fejleszt: a World of Speed kizárólag PC-re érkezik és egy free-to-play rendszerrel megáldott MMO-t köszönthetünk a személyében.






Címkék:  Metro Redux, Ascend: Hand of Kul, Youtube, Twitch, Titanfall, World of Speed, Worms Battlegrounds, Assassin's Creed: Pirates, The Witcher 3: Wild Hunt, FIFA World, Gauntlet, Child of Light, Come Midnight, Hunger, Steam In Home Streaming


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>