E3 2014 Hírösszefoglaló - 3. Rész

Mike • 2014-06-17 23:59:01 • Rovat: Hírek


Harmadik E3-as hírösszefoglalónkban sem fogunk lassítani, hiszen olyan címeket köszönthetünk a videónkban, mint az új Mirror's Edge, a várva várt Star Wars: Battlefront, a Mass Effect 4, az egész Amerikát behálózó The Crew, vagy épp Nathan Drake utolsó kalandja, az Uncharted 4: A Thief's End.



E3 2014 Hírösszefoglaló - 3. Rész



Nagyon vártuk a Star Wars: Battlefront-ot, de végül csak egy kis videót kaptunk belőle, illetve azt az ígéretet, miszerint jövőre többet mutatnak majd. Hát ezzel nem lettünk igazán kisegítve, de még így több, mint a semmi.





Az E3-on bemutatkozott Nathan Drake vélhetőleg utolsó kalandja, az Uncharted 4: A Thief's End, amiben hősünk újra megannyi bonyodalomba keveredik. Az előzetes teljesen ingame és sokkal nyomasztóbb hangulattal bír, mint korábban bármikor.






Címkék:  Mirror's Edge, Crackdown, Star Wars: Battlefront, Battlefield: Hardline, Mass Effect 4, FIFA 15, Madden NFL 15, PGA Tour, NHL 15, Criterion Games, Lara Croft and the Temple of Osiris, The Sims 4, Sunset Overdrive, White Night, The Crew, Mortal Kombat X, The Last of Us Remastered, Uncharted 4: A Thief's End


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>