Evolve infók és megjelenés - GTV NEWS 21. hét - 2. rész

Mike • 2014-06-17 23:59:06 • Rovat: Hírek


Újabb hírműsorral jelentkezünk, amiben hosszabban is értekezünk a Left 4 Dead alkotóinak következő játékáról, az Evolve-ról, amiben egyszerre 4 játékos próbál levadászni egy ötödiket. Utóbbi egyébként egy szörnyet irányít, akivel fejlődnie kell, ha pedig ez sikerült, elszabadulhat a vérengzés.



Evolve / Space Hulk: Deathwing / Tappy Chicken



Az Epic Games gondolt egyet és megalkotta a saját kis Flappy Bird klónját, a Tappy Chicken-t, aminek érdekessége, hogy a legújabb Unreal motort kapta meg. Hát igen, a srácok tudnak még meglepetéssel szolgálni.





A Bethesda bejelentette, hogy mégsem készülnek el időre a The Elder Scrolls Online PS4-es és Xbox One-os változatával, de nem kell aggódni, ami késik, az nem műlik, ráadásul addig extra bővítményekre is számíthatunk.






Címkék:  Evolve, Space Hulk: Deathwing, Tappy Chicken, Singstar, Arena of Fate, The Elder Scrolls Online, Samsung VR, Minecraft, Call of Duty: Modern Warfare Collection, Dirty Bomb, Half-Life 3, Left 4 Dead 3, Among the Sleep, Star Wars: Attack Squadrons, Fifa 14


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>