E3 2014 Hírösszefoglaló - 4. Rész

Mike • 2014-06-18 00:02:46 • Rovat: Hírek


Immáron a negyedik E3-as hírösszefoglalónak ugrunk neki, de nem kell aggódni, érdekességekből most sem lesz hiány. LittleBigPlanet 3, Far Cry 4, Bloodborne, Dead Island 2, hogy csak pár komolyabb nevet említsek, de ne feledkezzünk meg a Grand Theft Auto V-ről sem.



E3 2014 Hírösszefoglaló - 4. Rész



Bizony ne, hiszen a Rockstar bejelentette, hogy a Grand Theft Auto V szeptemberben érkezhet meg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re, méghozzá alaposan feljavított látvánnyal. Reméljük a számítógépes port nem olyan lesz, mint annak idején a negyedik epizódé volt.





Állandó kooperatív móddal érkezik a Far Cry 4, tehát ezúttal nem fog elkülönülni a single kampánytól. Haverjaink bármikor benézhetnek hozzánk, de ha esetleg egyedül szeretnénk kalandozni, akkor lesz lehetőségünk beállítani.






Címkék:  Ori and the Blind Forest, Super Ultra Dead Rising 3 Arcade Remix Hyper Edition EX Plus DLC, Phantom Dust, The Order: 1886, Grand Theft Auto V, Let It Die, Dead Island 2, Far Cry 4, Bloodborne, LittleBigPlanet 3, inFamous: Second Sun - First Light DLC, Destiny, Rainbow Six: Siege, Sony címek, Resogun: Heroes DLC, Entwined, ABZÛ, No Man's Sky, Devolver Digital, Grim Fandango, Ratchet and Clank


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>