Battlecry a Bethesda-tól - GTV NEWS 22. hét - 1. rész

Mike • 2014-06-17 23:59:19 • Rovat: Hírek


A 22. hét első hírműsora nem éppen hosszú, de ez senkit se csapjon be, mivel érdekességekből, friss infókból és ropogós pletykákból ezúttal sem lesz hiány. Lesz itt kérem Battlefield, Battlecry, Battle.. akarom mondani Armored Warfare és még egy mega király PS Vita csomag is.



Battlecry / Watch Dogs / Rise of Incarnates / Armored Warfare



A Bethesda is beáll a free-to-play játékokat kiadók sorába, hiszen érkezőben van a Battlecry, amiben az első világháború borzalmait élhetjük majd át, igaz kicsit más köntösben. Arénaharcok lőfegyverek nélkül, fejlődés és rengeteg akció.





A Ubisoft bejelentette, hogy a Watch Dogs lett az eddigi legjobban fogyó játékuk, bár konkrét számokat nem közöltek. Úgy látszik, hogy a mérhetetlen nagy reklámnak meg lett az eredménye, hiszen szinte minden boltból elkapkodták, Uplay ide, vagy oda.






Címkék:  Battlecry, Watch Dogs, Rise of Incarnates, Call of Duty: Ghosts - Invasion DLC, Mythic Entertainment, The Ratchet and Clank Trilogy, Battlefield: Hardline, Battlefield 4, PS Vita Action Mega Pack, Armored Warfare, Rise of Nations Extended Edition


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>