Csúszik a The Evil Within - GTV NEWS 22. hét - 2. rész

Mike • 2014-06-17 23:59:25 • Rovat: Hírek


Legújabb hírműsorunkban sajnos rossz hírt kell közölnünk, ugyanis kiderült, a várva várt horrorjáték, a The Evil Within mégsem tudja tartani a korábban beígért megjelenési dátumot, ezért bizony csúszni fog, szerencsére azonban még így is idén megkaparinthatjuk a borzalmakkal teli kalandot.



Take-Two / State of Decay: Lifeline DLC / Arma III



Hatalmas eladásokat produkált eddig a LEGO sorozat, így mindenképpen a nagy címek közé kell sorolnunk a kis kockákat, ha tetszik, ha nem. Eközben a Grand Theft Auto széria is beszámolt pár adatról és bizony nekik sem kell szégyenkezniük.





Megtudtuk, hogy a Take-Two mindenképp sorozatként tekint a BioShock-ra, valamint a Red Dead Redemption-re, így a jövőben mindkét játék esetében elképzelhetők a folytatások. Hamar azonban ne várjuk őket, mivel a srácok szerint ezek olyan címek, amikhez csak elvétve, hatalmas gonddal szabad csak nyúlni.






Címkék:  Take-Two, State of Decay: Lifeline DLC, Arma III, Basement Crawl, LEGO Batman 3: Beyond Gotham, Primal Carnage: Genesis, The Evil Within, Call of Duty: Advenced Warfare, Sacred 3, LEGO, Grand Theft Auto, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, Magicka: Wizard Wars, Battlefield 3


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>