E3 2014 Hírösszefoglaló - 5. Rész

Mike • 2014-06-21 00:09:34 • Rovat: Hírek


Újabb E3-as hírösszefoglalónkban leginkább a Nintendo, illetve a Nintendo Wii U kapja a főszerepet, de azért a japánok mellett is akad egy-két érdekesség, például az új Doom első teaser-e, ami semmit sem mutat, semmit sem nyújt, de cserébe legalább beszélhetünk róla egy kicsit.



E3 2014 Hírösszefoglaló - 5. Rész



Ahogy azt sokan sejtették, a Rainbow Six: Patriots eltűnik a süllyesztőben. A kiadó ezt azzal indokolta, hogy már számtalanszor kellett a nulláról kezdeni a munkálatokat és nem érte volna meg újra a semmiből felépíteni valamit. Helyette örvendjünk az 5v5-ös csatákkal operáló Rainbow Six: Siege-nek.





Bár a Ubisoft szereti a Wii U-t és még exkluzív játékot is tettek a kis gépre, ennek ellenére egy időre bojkottálta a Nintendo-s fejlesztéseket, sőt a már kész játékokat sem adják ki addig, míg a japánok nem tesznek valamit a nagyobb eladási számok érdekében.






Címkék:  Diablo 3 Ultimate Evil Edition, PS4, Rainbow Six: Siege, Inside, Just Dance 2015, Dreadnought, Shape Up, Oddworld: New 'n' Tasty, Nintendo Wii U, Magicka 2, Homefront: The Revolution, The Legend of Zelda, Bayonetta 2, Doom, Nintendo


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>