E3 2014 Hírösszefoglaló - 6. Rész

Mike • 2014-06-21 00:09:49 • Rovat: Hírek


A 6. E3-as hírösszefoglalónkban megnézzük, hogy miként is tér vissza a köztudatba az utóbbi időszakban erősen elhanyagolt Devil's Third, rettegünk kicsit Amanda Ripley oldalán, rávetjük magunkat az új Final Fantasy-kre, de még egy Postal 2 DLC-ről is beszámolhatunk. Igen, jól olvastátok!



E3 2014 Hírösszefoglaló - 6. Rész



A Postal 2 még 2003-ban jelent meg és alaposan felforgatta az állóvizet, hiszen rögvest vagy egy tucat országban betiltották, máshol pedig elégették. Nos, a fejlesztők most újra előveszik a játékot, de nem egy remake miatt, hanem egy DLC okán, amiben egy nukleáris csapást kell átvészelnünk a már jól megszokott morbid módon.





Kiderült pár érdekes infó az Assassin's Creed: Unity kapcsán: a játékban a valaha volt legnagyobb játékteret köszönthetjük majd és sokak örömére, de inkább bánatára visszatér majd a modern szál is. Hurrá.






Címkék:  Devil's Third, Alien: Isolation, Final Fantasy: Type 0, Final Fantasy: Agito, Oculus, Assassin's Creed: Unity, Sonic, Deep Down, Let It Die, Rise of Incarnates, Dragon Ball: Xenoverse, Lords of the Fallen, LittleBigPlanet 3, Postal 2, PlayStation TV


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>