E3 2014 Hírösszefoglaló - 7. Rész

Mike • 2014-06-24 17:39:37 • Rovat: Hírek


E3-as hírösszefoglalónk hetedik részében ismét bemutatunk pár nagyágyút, de lesz itt kérem horrorisztikus felfedezés, kooperatív kaland, olcsóbb VR fejes, befehérített Sony konzol, megannyi szuperhős és még pár versenykocsi is, amiket hamarosan bárki kipróbálhat, méghozzá ingyen.



E3 2014 Hírösszefoglaló - 7. Rész



A World of Speed gyönyörűen fest, viszont a free-to-play rendszer kis aggódással tölthet el minket. Szerencsére félnünk nem kell, mivel a fejlesztők szerint semmilyen előnnyel nem jár majd a valódi pénzért vett juttatás.





Az Alien: Isolation folyton változni fog és bár a bejárható terep mindig ugyanaz marad, az ellenfelek, valamint a barátok minden alkalommal máshogy reagálnak majd ránk, illetve a történésekre.






Címkék:  The Assembly, Sony, Diablo 3 Shadow of the Colossus DLC, Alien: Isolation, Bloodborne, Assassin's Creed: Unity, Oculus, Lara Croft and the Temple of Osiris, Street Fighter V, Injustice: God Among Us 2, World of Speed, Uncharted 4: A Thief's End, Hunt: Horrors of the Gilded Age, Metal Gear Solid V: Phantom Pain


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>