Hozzánk is befut az Xbox One - GTV NEWS 24. hét

Mike • 2014-06-24 17:39:43 • Rovat: Hírek


A 24. héten végre kiderült, hogy mikor is ugorhatunk fejest idehaza a temérdek Xbox One doboza közé. Ha minden jól megy, akkor szeptemberben érkezhet meg hozzánk a várva várt konzol, sőt már alapból elérhető lesz a Kinect mentes kiadás is, ráadásul pár bundle csomagnak is örvendhetünk majd.



Divinity: Original Sin / Cliffhorse / Xbox One / Far Cry 4



Újra elcsúszott a Divinity: Original Sin megjelenési dátuma, de szerencsére ezúttal nem annyit, hogy igazán gond legyen, hiszen ha minden jól megy, akkor már június végén belekezdhetünk a meglehetősen masszív kalandba.





A Far Cry 4 is kapni fog egy gyűjtői csomagot és meg kell hagyni, a Ubisoftnál ezúttal sem fukarkodtak: rengeteg ingame extra, plakátok, könyvek és egy szobor, ami az aktuális főgonoszt ábrázolja a már jól megszokott nagyképű stílusában.






Címkék:  World of Tanks: Blitz, Divinity: Original Sin, Cliffhorse, Xbox One, Far Cry 4, Gauntlet, Nintendo, Dead Island 2, GoG.com, Sleeping Dogs HD, Destiny


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>