E3 2014 Hírösszefoglaló - 8. Rész

Mike • 2014-06-24 17:39:48 • Rovat: Hírek


A 8. E3-as összefoglalónkkal lezárjuk az idei expót, hiszen végére értünk a megannyi hírnek, érdekességnek és friss bejelentésnek. Azért gond egy szál se, mivel jövőre újra összeülhetünk majd ámulni, mi pedig - ha minden jól megy - akkor is folyamatosan beszámolunk a történtekről.



E3 2014 Hírösszefoglaló - 8. Rész



A Nordic Games megvásárolta a THQ jogait, így mostantól ezen a néven adja majd ki játékait. Az indok szerint erre azért volt szükség, mert a korábbi elnevezésre senki sem kapta fel a fejét.





Végre kiderült, hogy miként is hívhatjuk be Far Cry 4-et játszani azokat a haverjainkat, akik nem rendelkeznek a játékkal, ellenben van nekik egy PlayStation-jük és még a PS Plus-ra is be vannak fizetve.






Címkék:  Everybody's Gone to the Rapture, Payday 2: Crimewave Edition, Diablo 3: Ultimate Evil Edition, THQ, MX vs. ATV Reflex, Grey Goo, Far Cry 4, Final Fantasy Explorers, Woolfe: The Red Hood Diaries, Titanfall, The Order: 1886, E3


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>