THQ is back? - GTV NEWS 25. hét - 1. rész

Mike • 2014-06-29 22:46:42 • Rovat: Hírek


Szerencsére a virtuális élet hírfolyama a 25. héten sem apadt meg, így ezúttal is két műsorral jelentkezünk. Az első adásba szót ejtünk majd a THQ furcsa visszatéréséről, a Valve kézikonzoljáról, valamint a Dragon Age: Inquisition-ról is, amit kicsit megvágtak az utóbbi időben.



Stronghold Crusader 2 / Hunt: Horrors of the Gilded Age / Steamboy



A BioWare bejelentette, hogy a Dragon Age: Inquisition mégsem fog 40 befejezést kapni, helyettük jóval kevesebb endingben tobzódhatunk, viszont azok jóval kidolgozottabbak lesznek az átlagnál.





A Valve bejelentette saját kézikonzolját, ami ugyan nem veheti fel a versenyt a SteamBox-okkal, de azért így is jól teljesít. Ha hihetünk az infóknak, akkor a Steamboy-on szinte minden Steam-es játék elfut, úgyhogy mostantól bárhová magunkkal cipelhetjük az egész könyvtárunkat.






Címkék:  Nordic Games, MX vs ATV, Evolve, Stronghold Crusader 2, Hunt: Horrors of the Gilded Age, Modern Combat 5: Blackout, Steamboy, Angry Birds: Transformers, Torment: Tides of Numenera, Peggle, Dragon Age: Inquisition, Northern Shadow, Destiny, Forza Horizon 2, Guacamelee! Super Turbo Champion Edition


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>