Az Atari jövője - GTV NEWS 25. hét - 2. rész

Mike • 2014-06-29 22:46:13 • Rovat: Hírek


A 25. hét második hírösszefoglalójában rávetjük magunkat a Steam Summer Sale-re, megnézzük, hogy miként újul a PlayStation 4, hogyan képzelik a Ubisoft-nál a Watch Dogs jövőjét, de még az Atari is elárulta, miként igyekszik visszaállítani a régen elbaltázott nimbuszát. Vajon sikerül nekik?



Watch Dogs / Atari / Trine / PlayStation 4 / Steam



A Ubisoft elismerte, hogy a Watch Dogs főszereplője, Aiden Pierce annyira jelentéktelen, hogy akár egy molylepkének is beillene, ezért akár a folytatásra ki is tehetik szegény hacker szűrét.





Az Atari minden lehetőséget megragad, hogy neve újra a régi fényében tündököljön, ezért pedig több fronton támadna: leginkább a mobilos piac élvezhet prioritást, de a közösségi csatornák sincsenek biztonságban, sőt az online szerencsejátékban is kipróbálhatják magukat.






Címkék:  Watch Dogs, Atari, Another World, Twin Souls: The Path of Shadows, Trine, PlayStation 4, Ridge Racer: Driftopia, Steam, PS Vita, Company of Heroes 2: The Western Front Armies, Lionhead, Nintendo


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>