Hardverek, kütyük a nagyvilágból - 21. Heti hírösszefoglaló

Mike • 2014-07-09 19:16:37 • Rovat: Hírek


Újabb hardveres hírösszefoglalóval jelentkezünk, amiben szót ejtünk pár mobiltelefonról, egy kifejezetten számítógépekhez gyártott asztalról, pár tuningolt VGA-ról, de a legújabb Android körüli problémák sem hiányozhatnak a felsorolásból, amik sajnos sok felhasználó életét keserítették meg.



Lian Li / Asus Strix / Sony Xperia / HP 7 Plus / LG G3



A Sony Xperia család Android rendszere hiába ígért mézzel teli kánaánt, a valóság sajnos mást mutat, mivel mindenki panaszkodik a lagra, valamint a hihetetlenül gyorsan leapadó aksira. A Sony már dolgozik a javításon.





A Kairos okosóra igazi luxuscikk: gyönyörűen fest, aránylag sokat tud, cserébe viszont alaposan megkérik az árát. Típustól függően akár több százezer forintnyi dollárt is elkérhetnek érte, ami azért kicsit sok, még egy ilyen szépségért is.






Címkék:  Lian Li, Asus Strix, Sony Xperia, HP 7 Plus, LG G3, Gigabyte Brix, Vertu Signature Touch, ADL, HP Chrome, Kairos, Pioneer, Samsung SM-G9098, MSI, Windows Phone, Samsung Galaxy Tab 4


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>