Butított Division? - GTV NEWS 26. hét - 1. rész

Mike • 2014-07-09 19:16:46 • Rovat: Hírek


A 26. hét első hírműsorába pár igencsak érdekes infó is bekúszott, így beszámolhatunk arról, hogy hamarosan változik a Watch Dogs multija, megtudtuk, hogy mikkel bővülhet a Battlefield 4, de még a Games for Windows Live-ról is kiderült, hogy nem szűnik meg, csak tovább vegetál.



Watch Dogs / Battlefield 4: Dragon's Teeth / The Division / GFWL



A Watch Dogs multiját kicsit átdolgozza a Ubisoft, ennek értelmében pedig mostantól nem veszthetjük el a jól megérdemelt pontjainkat. Aki tehát eddig félt, az most már nyugodtan belevághat egy kis önfeledt hackelésbe.





A Microsoft bejelentette, hogy a sokak által utált Games for Windows Live mégsem szűnik meg, igaz a rendszer támogatottsága a múlté és a Marketplace sem fog üzemelni. Nem baj, legalább multizhatunk szeretett játékainkkal.






Címkék:  Watch Dogs, Battlefield 4: Dragon's Teeth, The Division, Games for Windows Live, Civilization: Revolution 2, Forza Horizon 2, Assassin's Creed: Unity, The Settlers, Ariel, Hellraid: Escape, Grand Theft Auto V, Metro Redux, Transformers: Rise of the Dark Sparks, Batman: Arkham Origins, Call of Duty: Advanced Warfare, Crytek, United Front Games, Afro Samurai 2


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>