Max Payne PC Retró Video Bemutató - A fájdalom örök

R4bbit • 2012-06-06 10:27:09 • Rovat: Retro • Platform: PC


2001. New York. Sűrű hóesés... Ez nem egy elcsépelt reklámszöveg elferdítése, hanem a finn Remedy Entertainment első játékának bevezető képsorai, amiből Max Payne a kiégett, nihilista zsaru pokoljárását ismerhetjük meg. Jobb, ha felkészültök, mert mocsokból és erőszakból lesz bőven.Max Payne PC Retró Video Bemutató (HD)A történet megálmodója Sami Jarvi (aka. Sam Lake) a szűkös költségvetése miatt, néhány programozóval együtt a karakterek modelljeként is szolgált. Érdekesség, hogy játékban látható Max Payne által viselt bőrkabát, nadrág, cipő és mintás hawaii ing megtekinthető a londoni Science Museum-ban.
A kaland több nehézségi szinten is játszható, amelyek mind eltérő feltételeket támasztanak a játékosokkal szemben: a „New York Minute”-on adott időre kell teljesíteni a szinteket, a „Dead on Arrival”-on pedig összesen csak hét mentési lehetőség van. A fejlesztők a második részben is hasonló módon jártak el, hiszen aki a legmagasabb nehézségi fokozaton végigtolja a játékot az megmentheti Mona Sax életét.


Max Payne (a kép nagyítható)

Max Payne (a kép nagyítható)


Mindkét rész zenéjét Kartsy Hattaka és Kimmo Kajasto szerezte, de a második felvonás végén hallható dal előadója a Poets of the Fall nevű banda. A fejlesztők annyira jó kapcsolatot ápolnak az együttes tagjaival, hogy rájuk bízták az Alan Wake betétdalainak elkészítését is.


Címkék:  Max Payne, Retró, PC, Video Bemutató, Remedy


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>