Kingpin: Life of Crime Retróbemutató

Mike • 2014-06-29 22:49:07 • Rovat: Retro


A Kingpin: Life of Crime annak idején zajos sikert aratott, amit egy kicsit talán a mérhetetlen brutalitásának is köszönhetett, de ha a felszín alá néztünk, akkor egy letisztult, remek hangulattal operáló FPS-t találtunk, ami ugyan nem tökéletes, de cserébe szórakoztat.Kingpin: Life of Crime Retróbemutató (HD)A sztori egy tipikus bosszútörténetet mesél el, hiszen a játék kezdetén hősünket péppé verik, felébredve pedig rájön, hogy ezt bizony ő nem fogja hagyni, ezért fegyverrel a kézben indul útnak bebizonyítani az igazát.
Bár elsőre kissé furcsa lehet a karakterek külleme, ezt leszámítva a játék remekül fest, a különféle testi roncsolódások pedig örömkönnyeket csalnak a szemünkbe. Külön érdekesség a területalapú sebzés, aminek hála a fejes, az fejes, a többi meg megy magától.


Kingpin: Life of Crime (a kép nagyítható)

Kingpin: Life of Crime (a kép nagyítható)


Ha egy brutális retro gyöngyszemre vágysz, ahol nem minden az akció, akkor mindenképp érdemes tenned egy próbát a Kingpin: Life of Crime-mal és bár az MI kicsit csal, ez ne hagyjon befolyásolni, mert a bosszú utáni öröm a legédesebb.


Címkék:  Kingpin: Life of Crime, Xatrix Ent., Interplay, Retróbemutató


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>