A Team 17 kukacai ráncfelvarrás után a Worms Reloadedben

DeathEvil • 2011-11-01 10:52:47 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


A Worms Reloaded rengeteg újdonsággal, számos új lehetőséggel és tetszetős HD-s grafikai köntösben tér vissza. A legjobb az egészben pedig az, hogy végre már a PC-s tábor számára is elérhetővé vált minden idők legjobb kuki killere.Worms Reloaded PC videoteszt (HD)Egyre többször fordul elő, hogy előkerülnek a régi klasszikusok modern köntösben tetszelegve. Ez esetben is erről van szó, mivel a Team 17 lassan 20 éves receptje még a HD korszakban is megállja a helyét. De mért is ne állná?! Az előző évezred végén is ugyanolyan öröm volt módszeresen meggyilkolni az ellenfelünk kukac csordáját a legváltozatosabb gyilkoló eszközök alkalmazásával, mint manapság. A videotesztből megtudhatod, hogy milyen minőségben sikerült a renováció a Worms Reloaded esetében.
A letölthető játékként forgalomba hozott Worms Reloaded rengeteg lehetőséget kínál a szórakozásra. A több mint 30 szintet számláló vegyes kihívásokat kínáló kampánymód mellett izgalmas a War Zone és a survivor szerű Body Count mód is. A multiplayer lehetőségek is biztatóak, csak úgy, mint az ügyességi Rope Racing vagy a várostrom szerű Fort Mode. De még arra is fel van készülve az új Worms, hogyha esetleg a felhasználók nem lennének elégedettek a gyári pályákkal, így nekik még egy pályaszerkesztővel is fel van vértezve.


KÉP LEÍRÁSA (a kép nagyítható)

KÉP LEÍRÁSA (a kép nagyítható)


A Worms Reloaded tisztességes felújításnak mondható. A rengeteg játékmód mellett szót érdemel a nagyfelbontású grafika, az új animációk, az ügyes fizika és a már vertikális felépítésű pályák is. A kampány folyamán teljesítményünkkel szerzett pénz elköltés a boltba különféle fegyverekre, pályákra és kosztümökre, továbbá a játék alapos testreszabhatósága, mind tovább növelik a Worms Reloaded értékét. Az új fegyverek és eszközök, mint a mágnesek, a sentry gunok, vagy a vadászgörények még élvezetesebb és változatosabb játékmenetet biztosítanak a féregirtáshoz. A Worms Reloaded egy tökéletesített modern klasszikus.


Címkék:  Worms, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>