Crysis Xbox 360 Videoteszt - Négy év után konzolon a Crysis

BelsoValtozas • 2011-12-30 08:55:07 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Crysis Xbox 360Még négy év után is tudunk örülni a Crysisnak. S hogy miért? Mert a játékmenet most is megállja a helyét, az elénk táruló kép még mindig meggyőző és Crytek-nél még a portolásra is odafigyeltek. Az eredmény nem lett ugyan tökéletes, akik viszont még nem próbálták fel a nanoruhát, itt az ideje, hogy magukra öltsék!Crysis Xbox 360 Videoteszt (HD)A 2007-ben megjelent programot hiába értékelte a szaksajtó kiválóra, a játékosokat igencsak megosztotta, s egyes körökben hamar a közutálat tárgya lett. Tény, hogy voltak hátrányai, de a szabadság (illúziója) és a különleges öltözék egyedi ízt adtak a lövöldözésnek. A techdemónak csúfolt FPS szerintem minden téren megállta a helyét és nagyon örültem neki, mikor bejelentették, hogy megkésve bár, de konzolokra is ellátogat.
A játékmenet nem változott és új tartalmat sem kapunk – sőt a fejlesztők úgy döntöttek, hogy az Ascension nevű feladatot és a többjátékos módot száműzik a portolásból. A quicksave funkció is a múlté, kicsit szomorú, hogy a mentési pontok túl messze vannak egymástól. Az irányítás az idén tavasszal megjelent második rész mintájára készült, kényelmes és kézenfekvő.


Crysis Xbox 360 (a kép nagyítható)

Crysis Xbox 360 (a kép nagyítható)


A konzolok hardveres korlátai miatt a grafikai részletességből vissza kellett venni, de még ez „lebutított” változat is gyönyörű – bár aki látta egy felső kategóriás PC-n a dzsungelt, észre fogja venni a különbséget. A port azonban nem is nekik, hanem elsősorban azoknak készült, akik korábban nem járták be a szigetet. Amennyiben már végigvitted a Crysis-t, akkor az újrakiadás számodra érdektelen, ellenkező esetben viszont egy mai mércével is nagyszerű játékkal gazdagodhatsz.

A Crysis kizárólag digitális formában érhető el a PSN-ről 15 font, Xbox Live-ról pedig 960 MS Pont vagy 2990 forint fejében.

Köszönöm a figyelmet.

Puszi mindenkinek.


Crysis Xbox 360


Címkék:  Crysis, Crytek, Xbox 360, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>